Når jeg starter Lime får jeg "Grænsefladen er ikke understøttet". Hvordan løser jeg dette?

Dette problem har at gøre med en opdatering som kommed med Windows update. Noget i opdateringen forstyrrer Outlook-installationen.

Fejlen forsvinder som regel, hvis man reparerer sin Office installation.

Man reparerer Office via Kontrolpanel - Programmer og funktioner.

Vælg Office på listen og klik Ændre (Nogle gange Ændre/Fjerne) og klik derefter Reparer.

Oftest er en Hurtig reparation rigeligt.

Forsøg derefter at starte Lime. Hvis ikke, så forsøg at reparere Lime CRM på samme måde.

Hvis fejlen fortsat eksisterer, eller hvis du får en ny fejl, så kontakt os venligst på tel: +45 89887080 eller på support@lundalogik.se