Hvor ofte laver I backup af vores hostede Lime database?

Vi har to slags backups af vores lime hosting: Dagligt og månedligt.

Hver dag startes backup kl. 17. Den daglige backup gemmes i 14 dage.

Hver måned laves en backup af databasen. Den månedlige backup gemmes i et år.

Backup data lagres ikke i den samme bygning som selve serveren. Backup data fordeles altid imellem to geografisk forskellige datacentre for redundans.

Det tager sædvanligvis nogle timer at genskabe en backup, og kan gøres af en af vores konsulenter for et ekstra beløb. Får du brug for at genskabe Lime fra en backup, tag så kontakt med os for prisinformation.