Hvordan opretter jeg en ny bruger i Lime CRM?

Nye brugere i Lime CRM tilføjes af jeres administrator, som kan logge ind i administrationsværktøjet. Det vi kalder LISA. Kontakt derfor personen, som har administratorrettigheder.

Hvis du er administrator, men gerne vil have hjælp til at oprette en ny bruger, kan du finde en vejledning i vores FAQ. Behøver du mere hjælp, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte supporten på  +46 46 270 48 00