Lime CRM på mobilen - lyder lækkert! - Hvordan får jeg adgang?

Webklienten gør det muligt at:

• Søge efter personer. Hvis du eksempelvis skal til møde, kan du finde adressen og kontaktoplysninger via klienten.
  • Læse og oprette historiknoter, opgaver, projekter m.m.
  • Se gemte dokumenter
  • Efter endt kundebesøg, kan du logge en aktivitet og oprette en påmindelse til dig selv om at følge op på mødet.
  • Historik (aktiviteter) logges nemt ved at vælge aktiviteten og skrive en note. Alt vil blive synkroniseret med din Lime database.

Du kan selvfølgelig bruge webklienten på alle typer af devices med adgang til internettet. Dvs. du både kan bruge din Android, iPad, iPhone eller noget helt fjerde.

Giv os et kald, hvis du ønsker adgang eller yderligere information vedrørende vores webklient +45 89 88 70 80