Hvordan redigerer jeg en visning?

Visninger tilpasser hvilke kolonner, der kan ses i de forskellige faner. Visningen ”Standard” eksisterer altid. Den kan dog variere alt efter hvilke beslutninger, din virksomhed tog, da de implementerede Lime CRM.

Du kan nemt skabe dine egne visninger ved at klikke på de to kolonner til højre for visningsfeltet.

Skulle du få lyst til at dele visningen med en kollega, skal du være admin. Som admin har du mulighed for at vælge at alle skal kunne benytte visningen.