Hvorfor åbner Lime ikke?

Har du kunne åbne Lime før?

Hvis ikke, skal du spørge din administrator, om du har de rette brugerrettigheder.

Hvis ja:

• Tjek hvilken version af Office du bruger. Du kan eksempelvis starte Outlook, vælge File menu > Office account > Outlook. Hvis den øverste linje slutter med "64 -bit ", er problemet, at Lime CRM kun understøtter en 32-bit version af Office. Hvis dette er tilfældet bør du af- og reinstallere Office og vælge 32 - bit versionen.
  • Bruger du Office 2016? Tjek at du kører Lime CRM i version 10.12.135 eller nyere (udgivet 12.01.2016). Hvis du kører en ældre version kan du opdatereher. Kontakt os på +46 46 270 48 00, hvis du har mistet dit password.

Har du forsøgt dig med begge løsninger uden held? Ring til os på +46-46-270 48 00