Vi har Lime CRM hosted hos jer og vil gerne bruge app’en. Hvad gør jeg?

iPhone

1. Åben Safari og gå ind på https://login.limehosting.se/
  2. Tryk på den lille boks med pilen, der er placeret I midten nederst på skærmen. Vælg "Add to Home Screen".
  3. Nu har du et direkte genvej til Lime CRM på din hjemmeskærm på din telefon.

Android

1. Åben din browser. Gå ind på https://login.limehosting.se/
  2. Næste skridt varierer lidt alt efter hvilken browser du burger. I Chrome skal du trykke på knappen med tre punktummer og vælge "Add to Home".
  3. Nu har du en direkte genvej til Lime CRM på din hjemmeskærm på din telefon. Her kan du læse mere om, hvad du kan gøre i app’en.