Vi har hosting hos jer og vil gerne oprette en ny bruger i Lime CRM. Hvordan gør vi det?

1. Log ind i LISA med jeres admin konto på: https://login.limehosting.se/Admin/login. Benyt Internet Explorer med Silverlight installeret. VIGTIGT!
  2. Klik på database og vælg security
  3. Vælg Users og New.
  4. Angiv Display name, Username og Password.
  5. Kryds af at Active er sat som Yes.
  6. Angiv hvilke groups den nye bruger skal være en del af.
  7. Gem
  8. Log ind i Lime som admin.
  9. Opret en ny Medarbejder og registrer navn, email og det samme brugernavn som du lige oprettede i LISA (den bør være på listen)
  10. Hvis du vil installere Lime CRM på den nye brugers PC kan du finde den nyeste version her.

Er du i tvivl om hvorvidt du kører en hosted version? Står der "Hosting" nede i højre hjørne, når du starter Lime CRM? Hvis der gør, så er I hostingkunder hos os.