Hvordan installerer / opdaterer jeg?

Download Lime CRM fra https://www.lundalogik.com/support/#download (Hvis du har mistet dit password kan du kontakte os på +46 -46-270 48 00 eller på chatten på www.lundalogik.com)

Kør installationsfilen

Hosting
Er du hosting kunde (din database ligger hos Lundalogik ) skal du vælge følgende:

• Hvis du ønsker at køre Lime CRM I et andet sprog end det din computer kører, kan du ændre det I sprogindstillingerne.
  • Når du klikker OK, kan du logge ind i systemet med den email og password, som du har fået af din Lime CRM administrator.

Local database (databasen ligger på jeres eget netværk)

1. Vælg at forbinde via enten DCOM eller HTTPS.
  2. Skriv navnet på serveren: Lime CRM Server. Hvis du er i tvivl om navnet, kan du tjekke med en kollega i nederste højre hjørne i Lime CRM.
  3. Klik Opdater
  4. Vælg databasen
  5. Klik OK , og klik efterfølgende OK igen for at gå videre. Indtast dit login navn og password eller klik OK i login boksen. Denne mulighed har du, hvis du har AD login, hvilket betyder, at dine login oplysninger hænger sammen med dit Windows login. Med AD login behøver du med andre ord ikke at indtaste dine login oplysningerne for at logge ind i Lime.