Hvad er et Lime link, og hvordan benytter jeg dem?

Kommuniker effektivt med dine kollegaer angående dine projekter og kunder.

Lime links hjælper kollegaer med at kommunikere effektivt om deres kunder i Lime CRM. Helt basalt er det et link som fører dig direkte til et kort i Lime CRM.

Man kan skabe et Lime link ved at klikke på ”kæde knappen” øverst på ethvert kort. Ved at klikke på ikonet, åbner man en ny mail i Outlook, som indeholder et link til det kort hvorpå du klikkede på ikonet fra.

Hvis du vil sende links til mere end et kort ad gangen, kan dette gøres ved at markere de rækker (virksomheder, projekter, personer osv.) og derefter klikke på Lime link ikonet. Alle de valgte rækker vil automatisk blive linket i din mail, klar til at blive videresendt til en kollega.