Seuraa

Miten kopioin raportin?

1. Avaa raporttilista
  2. Valitse raportti jonka haluat kopioida
  3. Paina Shift näppäintä ja valitse Ominaisuudet -> Raportti tiedosto on nyt auki
  4. Tarkista raportin nimi, tämä löytyy valikon yläpuolelta (File, Edit..) Tiedoston nimi on numero
  5. Sulje raportti ja raporttilista
  6. Lime Easyssä avaa Ohje ja valitse Järjestelmätiedot
  7. Kaksoisnapsauta Datapase path kohtaa -> Tietokanta kansio avautuu Windows Expolorerissa
  8. Avaa Raportit kansio
  9. Etsi ylös se raportti jonka nimen aiemmin painoit mieleesi
  10. Kopioi raportti ja liitä se samaan kansioon
  11. Anna raportille nimeksi seuraava numero korkeimmasta numerosta kansiossa
  12. Avaa raportti ja tarkenna raportin nimi Name= kohdass
  13. Tallenna ja sulje raportti