Jeg kan ikke se actionpaden min, hvordan fikser jeg dette?

• Lukk Lime CRM
  • Start windows utforsker
  • Lim inn følgende i søkefeltet: %appdata% \Lundalogik\Lime\databases og trykk enter
  • Du vil nå se alle databasene dine
  • Finn mappen med navn servernavn.databasenavn

Om du er usikker på server eller databasenavn kan du starte opp Lime CRM og se nederst i høyre hjørnet. Her finner du både servernavn og databasenavn

Når du klikker deg inn i mappen og velger Actionpads vil du finne en rekke av html-filer. Hvert kort i Lime CRM har her sin egen fil, dersom kortet du ser på ikke har en fil kan du skape den.