Vi bruker Lime Easy og ønsker å oppgradere. Hva er forskjellen mellom Lime CRM og Lime Pro?

Lime Pro er bare en eldre versjon av Lime CRM. Om du ønsker å vite mer om fordelene med Lime CRM trykk her

(https://faq.lundalogik.com/hc/en-gb/articles/213842225-Why-upgrade-from-Lime-Easy-to-Lime-CRM-)

Lime CRM er like enkelt å bruke som Lime Easy, men er mye mer fleksibelt og bedre på mange måter

Foruten spesielle industrispesifikke tilpassninger, er det mye god funksjonalitet i Lime CRM som er med på å skape verdi for våre kunder! Bare for å nevne noe:

• Filter og visninger – Du kan lagre søkekriteriene dine, og dele de med kolleger
  • Kolonnefilter – Dette er funksjonalitet du kanskje kjenner igjen fra MS Excel. Kort forklart, brukerene kan filtrere sine egne lister. Merk deg at hurtigfilteret som finnes i Lime Easy, også finnes i Lime CRM
  • Summasjon av kolonner – Ved å summere tall direkte i hovedvinduet, får brukerne superraskt overblikk over salgsmuligheter og verdier.
  • Smartere integrasjon med Outlook. Mer funksjonalitet i koblingen med Outlook sammenligned med Lime Easy
  • Radredigering – Brukeren kan redigere informasjonen i superfelt superraskt i listen uten å åpne kortet.
  • Grafiske Rapporter – Med raportverktøyet kan man lage raporter direkte i Lime uten å måtte importere data til Excel
  • Markedsaktiviteter – Glem alle Excel-filene! Det er på tide å rydde opp i «Excel-helvette». Lime CRM holder styr på messer og deltakerene på dine kundeaktiviteter.
  • Teknisk, vil du bruke en annen database (MS SQL) som gjør Lime med driftsikker og korter ned eventuell responstid. Videre trenger du ikke å tenke på servere og slikt – siden vi vil hjelpe deg med dette!
  • Web-applikasjon – Du får direkte tilgang til Lime Webappen på telefon og nettbrett