Lime CRM tilgjengelig overalt, høres bra ut! Hva kan jeg bruke mobilappen til?

Mobilapplikasjonen gjør det mulig å:

• Søke etter personer du skal møte, finne adresser og annen kontaktinformasjon på kundene dine
  • Lese den seneste historikken og se de siste oppgavene.
  • Etter kundebesøket ditt kan du, logge aktiviteten og sette oppfølginger slik at du ikke glemmer å følge opp det dere har avtalt.
  • Historikk logges enkelt ved å velge aktivitetstype og skrive et notat, alt synkes selvfølgelig rett til din Lime database!

For mer informasjon kontakt oss gjerne på telefon: 21 61 17 10