Vi er hostingkunder og ønsker å ta i bruk appen, hvordan gjør jeg det?

Åpne webleseren på din mobiltelefon eller nettbrett

Gå til følgende nettside: https://login.limehosting.se/

Du kommer da til en innloggingsside

Om du bruker Android, trykk på den prikkede knappen og velg ”Legg til på startskjermen”

Om du bruker iPhone, trykk på knappen med et kvadrat og pil oppover og velg her ”Legg til på hjemskjermen”

Skriv inn epostadressen din som også er ditt innloggingsnavn i Lime CRM og trykk på ”Find my Lime!”.

Skriv inn passordet ditt og logg inn i appen.

TADA! Nå kan du søke i alle kontaktene dine.

Fungerer det fortsatt ikke, eller har du noen spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt med support på telefon +47 21 61 17 10 eller epost: support@lundalogik.no