Vi har en løsning på deres hostingserver og ønsker å opprette en ny bruker til Lime CRM, hvordan gjør vi dette?

1. Logg inn med administratorbrukeren i LISA på: https://login.limehosting.se/Admin/login Merk at du må bruke internett explorer og ha silverlight innstallert.
  2. Trykk på databasen og gå til undermenyen «security»
  3. Velg «users» og «new»
  4. Fyll inn «displayname», «username» og «passord»
  5. Sjekk at valget for «Active» står på «Yes»
  6. Velg hvilke grupper brukeren skal være medlem av
  7. Trykk på «Save»
  8. Logg inn i Lime med administratorbrukeren
  9. Gå til Medarbeidertabellen og legg til en ny medarbeider. Her fyller du inn informasjonen du ønsker og kobler brukernavnfeltet mot epostadressen som du la inn som brukernavn i LISA

Dersom du skal installere Lime CRM hos den nye brukeren, finner du den siste versjonen her

Er du usikker på om du kjører en hosted versjon?

Står det Hosting nederst til høyre når du har startet Lime CRM? Da er dere hostingkunder hos oss.