Hvordan oppdaterer/innstallerer jeg Lime CRM på min datamaskin?

Last ned Lime CRM fra vår hjemmeside: https://www.lundalogik.no/support/#laddaHemLime

Kjør innstallasjonsfilen

Noter! Dersom det er en oppdatering må du også peke ut hvilken database du skal koble opp mot

Lokal database (Om databasen ligger hos dere)

1. Velg å koble til via DCOM eller HTTPS
  2. Angi navn på deres Lime CRM server (Om du er usikker kan du se hos en kollega, da vil du finne servernavnet helt nede til høgre i deres Lime CRM)
  3. Trykk på oppdater
  4. Velg database fra nedtrekksmenyen
  5. Trykk på OK for å komme videre. Angi din påloggingsinformasjon eller trykk OK direkte dersom dere har AD-kobling

Hosting (Om databasen ligger hos Lundalogik)

Dersom du er hosting-kunde gjør du følgende

1. Velg koble til via hosting
  2. Trykk OK for å komme videre. Logg inn med epostadresse og passord.