Hur lägger jag in en YouTube-video i ett event?

Rörlig media är ett bra knep för att väcka mottagarens intresse. Så, varför inte lägga in en video på registreringssidan för ditt event?

Nedan beskriver vi hur du enkelt går till väga

Börja med att hämta inbäddningskoden från Youtube:

1. Sök upp den filmen du vill bädda in i systemet
  2. Under filmen trycker du på "Dela" och därefter på ”Bädda in” och kopiera länken.

Gå därefter tillbaka till systemet

3. Gå till editorn för det eventet du önskar bädda in din YouTube video i. Under fliken text finner du blocket  "YouTube video Webb", dra in detta block, se nedan: (välj själv vart på registreringssidan filmen ska ligga)

4. Tryck på "källkod", det vill säga ikonen "<>" och klistra in den länken du kopierade från YouTube och tryck ok.

5. Klar! Nu har du bäddat in din YouTube-film som dina mottagare kan se när de besöker sidan.