Vad är en publikation?

En publikation kan liknas vid en huvudmapp och sätts upp för vanligt förekommande utskick, så som nyhetsbrev, event, kampanj, pressinfo. Till varje publikation kopplas avsändarinformation och mallar för de utskick som ska skickas via denna publikation.

Publikationer hanterar prenumerationer (opt-in) och avanmälningar (opt-out) per automatik. Detta innebär att en mottagare kan välja att inte få fler utskick från publikationen nyhetsbrev men fortfarande få inbjudningar, då de skickas från en annan publikation (mapp).