Vad innebär en preheader?

Preheader är den allra första texten i ett meddelande, den som ligger överst. Den är speciellt viktig när meddelandet öppnas i en mobiltelefon.

Ibland ser man fortfarande att det bara står ”Webbversion” eller klicka här om ditt mail ser konstigt ut”, men det är att slösa bort det här fina utrymmet. Skriv istället en kort inledande text som beskriver ditt innehåll och som ska locka mottagaren att läsa vidare, gärna något som kompletterar meddelandets ämnesrad.