Vad är en API-nyckel?

En API-nyckel är en unik signatur som låter Lime Go veta att det anropande programmet är behörigt att komma åt dina data. Lime Gos API-nycklar är i form av GUIDs (Globally Unique Identifiers) eftersom de behöver vara unika för din organisation.

Kolla in hur du får din egen API-nyckel här.

Du kan ha så många API-nycklar som du vill. Skapa en ny nyckel för varje tjänst eller använd samma nyckel för allt - valet är ditt. Alla API-nycklar är dock inte desamma.

Vilken information får man ut med API-nycklarna?

API-nycklarna som du kan skapa själv kan användas fritt för att ansluta Lime Go till någon tjänst du vill ha. Dessa kommer dock med vissa begränsningar. Den information du får när du använder dessa kommer inte att innehålla fullständig kontaktinformation, men en begränsad delmängd.

När du använder den vanliga API-nyckeln kommer Lime Go att visa företagsnamn, registreringsnummer, Bisnode Id och alla taggar och anpassade fältvärden (Egna fält).
Lime Go kommer inte att visa företagets adresser, e-postadresser eller telefonnummer.

När det gäller personuppgifter kommer Lime Go att visa namn, e-postadresser och alla taggar och anpassade fältvärden (Egna fält), men inte telefonnummer.

Läs mer om medföljande data här

API-nycklar med "superpowers"

Lime Go har dock också API-nycklar med fullständig åtkomst. Det är tillåtet att visa fullständig kontaktinformation om mottagarprogrammet är ett ERP-system. Om du vill få tag på en API-nyckel med full tillgång, ring oss.