Följ

När Person X har raderat sina uppgifter, finns den anonyma personen fortfarande kopplad till företaget?

Det kommer vara möjligt att konfigurera om företag skall kopplas loss eller inte när personen anonymiseras.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.