Hur gör man så att en infotile endast blir synlig för en grupp användare. Det går bara att välja på alla eller enskild medarbetare, vi har tex avdelningar som vi skulle vilja ha infotiles för..

Du börjar med att skapa gruppen eller avdelningen som ska ha tillgång till infotile.

Hoppa över till kontorfliken (kan ha ett annat namn i din lösning) i huvudfönstret.

Skapa ett nytt kontor(men egentligen är det inte kontor, det är grupp/avdelning 🙂 ).

När du har skapat kontoret så väljer du vilka medarbetare som ska finnas under det kontoret.

Sen skapar du din infotile precis som vanligt men i fältet ”synlig för” väljer du specifik avdelning och sedan i fältet ”kontor” väljer du den grupp du precis skapa.

Läs allt om infotiles här: https://customer.lundalogik.se/infotiles/