Hur fungerar säljaktivitetsrapporten?

Under säljaktiviteten mäter vi:

Säljsamtal:

När du har loggat ett slutgiltigt steg i en ringlista, eller lagt till en ny notering med aktiviteten säljsamtal så kommer du se den under kolumnen säljsamtal.

Bokade möten:

När du trycker på bokade möten så dyker de upp under kolumnen bokade möten.

Genomförda möten:

När du loggar hur ett möte gick under din mötesbokning, som du kan hitta under idag, eller lägger ett ny notering med aktiviteten kundbesök så kommer du se den under kolumnen genomförda möten.