Följ

Vad händer om jag inaktiverar en användare?

När en användare inaktiveras så kommer du inte att debiteras för den användaren vid nästa betalningstillfälle.

Detta innebär också att användaren inte längre kan logga in i Lime Go.

Allt som den inaktiverade medarbetaren har gjort i Lime Go finns dock självklart kvar, exempelvis historik, påminnelser, möten etc.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.