Följ

Kan någon annan se information som jag lägger till i Lime Go?

Informationen som du lägger in i Lime Go är din, och endast din. Ingen utanför din organisation kan ta del av informationen. 

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.