Hur kan jag prenumerera på min Lime Go-kalender i Google Calendar?

För att prenumerera på din Lime Go-kalender i Outlook behöver du en prenumerationslänk från Lime Go.

Du får denna länk genom att trycka på din profilbild och sedan på kalenderinställningar.

På kalenderinställningarna hittar länken "skapa prenumerationslänk". Tryck på länken för att skapa en URL och kopiera sedan länken som du skapat. Öppna upp Google Calendar.

På vänstersidan av Google Calendar hittar du "andra kalendrar" och till höger om det finns en liten pil. Tryck på pilen och välj "lägg till webbadress". Här klistrar du in URL-adressen som du skapade i Lime Go och trycker på "lägg till kalender". Inom några sekunder märker du att du lagt till din Lime Go-kalender i Google Calendar. Om du vill ta bort kalendern kan du göra det i kalenderinställningar i Google Calendar.