Hur bokar jag ett möte eller sätter en påminnelse?

För att sätta en påminnelse måste du gå till ett företags-, person- eller affärskort.

Väl där, välj Lägg till påminnelse och skriv in en beskrivning, ett datum och en tid. Om du vill kan du delegera påminnelsen till en kollega. Glöm inte att trycka på spara!

För att boka ett möte trycker du på boka möte och skriver in titel, beskrivning och sätter ett datum och en tid. Tryck på spara för att lägga till bokningen!

Bokningen kommer att synas i "idag"-vyn på startsidan av Lime Go, på företaget och på medarbetar-vyn.