Hur börjar jag prenumerera på min Lime Go-kalender i Outlook?

För att prenumerera på din Lime Go-kalender i Outlook behöver du en prenumerationslänk från Lime Go.

Du får denna länk genom att trycka på din profilbild och sedan på kalenderinställningar.

På kalenderinställningarna hittar länken "skapa prenumerationslänk". Tryck på länken för att skapa en URL och öppna sedan din Outlook-kalender.

Välj öppna kalender i verktygsfältet i Outlook och klistra in länken. Voilá! Nu har du synkat din Lime Go-kalender med Outlook.

Notera att inga ändringar som sker i Outlook kommer att flyttas över till Lime Go. Det du ser i Outlook är en spegling av din Lime Go-kalender.