Varför får jag ett "okänt fel" när jag skapar en e-postkampanj?

Om du försöker skapa en ny kampanj i Lime Go men får felmeddelandet "okänt fel" när du trycker på spara, säkerställ att Mailchimplistan är rätt konfigurerad.

Till exempel, se till att listans inställning Standard 'från' e-post är inställd på en adress som kan verifieras av Mailchimp. Annars får du "okänt fel".

Varför visar inte Lime Go ett bättre felmeddelande då? För att Lime Go ett generiskt felmeddelande från Mailchimp och vet inte vad som är fel.