Hur man skapar en e-postkampanj

Vi använder det fantastiska verktyget MailChimp för att skicka ut e-post från Lime Go.

För att en person ska inkluderas i en e-postkampanj behöver personen taggas samt ha en e-postadress i Lime Go. Mailchimp stödjer inte e-postadresser till företag, till exempel info@lundalogik.se.

Skapa sedan en lista i Mailchimp. En Mailchimplista är en grupp av mottagare som kommer att få en viss typ av distribution, som till exempel nyhetsbrev, erbjudanden eller julkort.

Nu är det dags att skapa e-postkampanjen i Lime Go. Tryck på kampanjer -> ny e-postkampanj.

Välj taggen som du vill använda, namnge kampanjen och välj Mailchimplistan som du har skapat. Spara och fortsätt till Mailchimp för att skapa ditt e-postmeddelande.