Kan jag skicka e-post från Lime Go?

Ja, det kan du! Om du vill skicka ett e-postmeddelande till en specifik person kan du enkelt göra det genom att klicka på e-postadressen direkt i Lime Go.

Adressen är en "mailto"-länk, en internetstandard för e-postadresser, och öppnar standardprogrammet för e-postkommunikation i din dator eller mobil.

Du får själv välja vilken klient som ska användas, och det är ingenting som Lime Go kan styra över. För Windows kan du följa denna guide, och för Mac kan du följa dessa instruktioner

Om du vill skapa ett e-postmeddelande för flera mottagare kan du använda Mailchimpintegrationen som är en fantastisk tjänst för att skicka fina massbrev.