Kan jag migrera data till Lime Go?

Du kan migrera data till Lime Go från i princip vilken källa som helst. Ett vanligt exempel är ett Exceldokument. För att skapa en migration måste din data konverteras till ett format som Lime Go förstår. Detta kan göras med vårt open source-projekt "move-to-go".

Om du känner att dina färdigheter i Ruby är lite rostiga kan Lundalogiks konsulter hjälpa dig. Vi har ett startpris på 5 000 SEK för en migration.

De lägsta kraven för en migration av ett tabbseparerat Exceldokument:

• Företagsnamn
  • Organisationsnummer
  • Företagsstad

Du kan hitta en mall för Exceldokument här.

Om de lägsta kraven är uppfyllda, kan du fylla på med följande information:

• Kontaktinformation för företaget
  • Företagstaggar
  • Unik företagsinformation såsom kundnummer
  • Personer
  • Kontaktinformation för personer
  • Persontaggar
  • Anteckningar
  • Affärsinformation
  • Affärstaggar
  • Speciella fält för affärer
  • Dokument

Vi har mallar för följande datakällor, vilket möjliggör snabbare och enklare importer:

• Excel
  • CSV-filer
  • Lime Easy
  • Lime CRM
  • VISMA
  • Upsales
  • Salesforce

Du kan skapa en migrationsfil själv om du är väldigt teknisk. Källkoden och dokumentationen för migrationsbiblioteket hittar du här

Innan du börjar, under och efter migrationen, var god använd denna checklista.