Mina kontakter från Lime CRM i fickan, låter smidigt, vad kan jag göra i mobilappen?

Mobilappen gör det möjligt att

• Söka på personen du ska träffa, du får upp adressen och annan kontaktinfo till kunden direkt.
  • Läsa igenom de senaste historiknoteringar och aktuella att göra-uppgifter.
  • Efter det lyckade kundbesöket kan du snabbt logga en aktivitet eller lägga in en påminnelse.
  • Historiken loggar du enkelt genom att välja en aktivitet i listan och skriva en notis, allt synkas direkt till er Lime-databas.
  • För att inte glömma att följa upp ditt lyckade besök med en offert, lägg även upp en att-göra som påminner dig om det.

Här finns också en film som berättar hur appen funkar (i och för sig för Lime Easy, men enda skillnaden är loggan på första sidan, funktionerna är desamma)

Läs här om förutsättningarna för appen. Är allt på plats och du vill boka konsult för uppsättning för 4600 kr, kontakta oss på tfn 046-270 48 00.

Har ni redan Lime Mobility på servern? Klicka här för att ta reda på hur du kommer igång.

Kör ni hosting från oss? Läs här hur ni gör för att köra appen.