Vi är hostinganvändare och jag vill använda appen, hur gör jag?

Öppna din webbläsare på din mobiltelefon/surplatta

Gå till sidan: https://login.limehosting.se/

Du ska då komma till inloggningssidan

Om du kör Android, klicka på den prickade knappen och välj "Lägg till på startskärmen"

Om du kör Iphone, klicka på knappen med en kvadrat och pil uppåt och välj lägg till på hemskärmen.

Ange din e-postadress som också är ditt inloggningsnamn i Lime CRM och klicka på "Find my Lime!".

Ange ditt lösenord och logga in i appen.

Tada! Nu ska du kunna söka bland dina kontakter.

Funkar det fortfarande inte, eller om du har några frågor, tveka inte att kontakta supporten på tfn 046-270 48 00 eller support@lundalogik.se.