Vi är hostingkunder och jag ska lägga upp en ny användare, hur gör jag?

1. Logga in med dina adminuppgifter i LISA in på https://login.limehosting.se/Admin/login
  2. Klicka på databasen och välj Security
  3. Klicka på Users och New. Ange Display name, Username och Password. Kontrollera att Active står som Yes. Ange vilken eller vilka grupper personen ska vara medlem i. Avsluta med Save.
  4. Logga därefter in som admin i Lime CRM-klienten. Klicka på fliken medarbetare, registrera namn, e-postadress och välj samma användarnamn som i LISA, användarnamnet du nyss lade upp i LISA ska automatiskt dyka upp i Lime CRM.

Om ni ska installera Lime CRM hos den nya användaren hittar ni den senaste versionen här

Är du osäker på om du kör en hostad version?

Står det Hosting nere i högra hörnet när du startat Lime CRM? Då är ni hostingkunder hos oss.