Hur uppdaterar/installerar jag Lime CRM på min dator?

Ladda ner Lime CRM härifrån vår https://www.lundalogik.se/support/#ladda-hem

Kör installationsfilen

Notera! Om det är en uppdatering du gör behöver du också peka ut vilken databas du vill använda.

Lokal databas (om databasen finns hos er)

1. Välj att ansluta via DCOM eller HTTPS
  2. Ange Namn på er Lime CRM Server (Om du är osäker: titta hos en kollega längst ner i högra hörnet väl inne i Lime CRM - där står namnet.)
  3. Klicka på Uppdatera
  4. Välj databas
  5. Klicka OK för att komma vidare. Ange ditt inloggningsnamn och lösenord eller klicka OK i inloggningsrutan direkt. (Om ni har AD-inloggning är den kopplad till din Windows-inloggning och du behöver då inte ange någon särskild inloggningsinfo.)

Hosting (om er databas finns hos Lundalogik)

Är du hostingkund gör du val som följer:

Om du vill köra Lime CRM på annat språk än det du använder på datorn i övrigt, ändrar du det under inställningen för språk.

När du klickar på OK, kan du sedan logga in i med din e-postadress och lösenord som du fått av din administratör för Lime CRM.

Här hittar du en instruktion om hur du som hosting kund vill skapa en ny användare