Mitt certifkat för Lime Mobility har gått ut, hur fixar jag det?

Vill du uppdatera ditt certifikat?

Kontakta oss på tfn 046-270 48 00 eller info@lundalogik.se för att få en länk till den senaste versionen.

Om du redan har den, kör filen för att få möjlighet att lägga in en ny certifikatsnyckel, men redan kör Lime Mobility v3.3 ska ni välja ”Repair” vid installationen.

Om ni har en äldre version av Mobility Server, välj ”Remove”.

I såfall, ta en kopia av konfigurationsfilen, den heter: <C:\ProgramData\Lundalogik\Lime\Mobility Server\Configuration>

server.config

Om ni vill ha vår hjälp att genomföra uppdateringen, kontakta oss för prisuppgift och konsultbokning.

Får du felmeddelande "Failed to bind cert ”thumbprintnyckeln” to port.

Detta får du om gamla certifikatet har gått ut och det nya behöver installeras.

Felet kan bero på att det inte är en privat nyckel som tillhör certifikatet.
Kolla genom att:
- Öppna MMC
- Klicka konsolrot\certifikat lokal dator\personliga\certifikat
- Dubbelklicka på certet i listan
- På Allmän-fliken ser du längst ner ifall de har privat nyckel till certet eller ej (raden på bilden saknas i så fall)
- Klicka på Informationsfliken- scrolla ner till ”thumbprint/tumavtrck”, markera
- Nu ser du själva siffernyckeln som ska kopieras in UTAN MELLANSLAG i installationsguiden.