Hur skapar jag en ny databas?

Du kan lägga upp hur många databaser du vill i Lime Easy, men tänk på att de inte kommunicerar med varandra utan lever helt parallellt. Att skapa en ny databas är lätt som en plätt.

• Starta Lime Easy Databashanterare, ett litet program som ligger bland dina andra Windows-program på klienten. Det installeras i samband med att Lime Easy installeras.
  • Klicka på Lägg till
  • Peka ut var du vill att din databas ska ligga vi knappen bläddra
  • Klicka på Verkställ
  • Klicka på knappen Avancerat och Föreslå. Sökvägarna till dokument, mallar och massbrev blir nu automagiskt samma som till databasen.
  • Klicka Verkställ och OK
  • Markera din nya databas i listan och klicka på Använd
  • Starta Lime Easy. Du kommer att få en fråga om att skapa upp databas/mapp för dokument, mallar och massbrev. Klicka Ja på dessa.
  • Klart!