Varför kan jag inte logga in?

Detta ha olika orsaker.

Om ni använder AD-inloggning, dvs att du automatiskt ska kunna logga in utan användarnamn och lösenord, kan det vara så att du inte är upplagd i rätt AD-grupp. Kontrollera med din IT-ansvariga att du är tillagd i rätt grupp (oftast LIME-users).

Loggar du in med användarnamn/e-postadress och lösenord - kontakta din Lime CRM-administratör. Denne bör kontrollera så att:

• du är upplagd i det som vi kallar för LISA
  • du står som medarbetare i Lime CRM
  • användaren i Lime CRM är kopplad i LISA.

Om inget av ovan svar hjälper dig, kontakta oss på tfn 046-270 48 00