Jag får felmeddelande "Outlook har slutat att fungera", när jag kör Lime Easy. Hur åtgärdar jag det?

Vi har sett att några få kunder i vissa miljöer/versioner får problem med att Lime Easy kraschar Outlook.

Detta kan åtgärdas: Du döljer nämligen enkelt flikarna som orsakar problemet. Notera att funktionaliteten kommer att bestå, då outlookkopplingen är densamma även om du inte ser flikarna längre då du öppnar lime easy.

Såhär stänger du av flikarna:

• Välj menyn Hjälp
  • Öppna Systeminformation
  • Application settings file och öppnar du filen kontakt8.ini.
  • Överst i den filen finns en rubrik som heter:
  • [Kontakt]
  • Direkt under den lägger du till följande avsnitt:
  • UseOutlookCalendarMainTab=0
  • UseOutlookCalendarCompanyTab=0
  • UseOutlookInboxMainTab=0
  • Spara och starta därefter om Lime.

Vill du inte stänga flikarna?

Det finns även ett annan lösning som kan lösa problemet utan att du behöver stänga av flikarna. Notera att du inte behöver stänga flikarna först för att testa följande lösning:

• Spara filen som du hittar längst ner i inlägget (LLOutRed.Dll) och lägg den i sökvägen C:\Program Files (x86)\Common Files\Lundalogik
    Filen bör redan finnas där så det är bara att byta ut den. Notera att du behöver stänga ned lime easy för att kunna göra detta.
  • Starta sedan om datorn

Upplever du fortfarande problem?

Båda dessa åtgärder körs lokalt, så alla användare som upplever ovan problem behöver göra någon av åtgärderna på sina datorer.

Om problemet med att Outlook kraschar består, kontakta oss på tfn 046-270 48 00 eller info@lundalogik.se för fortsatt felsökning.